Els infants són els més grans admiradors d’aquests personatges infernals. Entre la por i la fascinació, el cert és que la passió que desperten entre els més petits és remarcable i peraquest motiu no podíem deixar de banda les activitats dirigides als infants de la casa. Apuntau bé a l’agenda!

Sin título

Dilluns 17 i dissabte 19 de juliol, a les 18 h
Taller de màscares de dimoni
A càrrec de Paula Sevilla.
Lloc: Ajuntament de Petra 
Dissabte 17 de juny, a les 11.30h
Taller familiar: Ludoteca endimoniada
Activitat conduïda, per a infants a partir de 5 anys.

Durada: 2 hores
Preu: activitat gratuïta
Lloc: Museu Krekovic

Dissabte 3 de juny, a les 11.30h

Taller familiar: Ludoteca endimoniada

Activitat conduïda, per a infants a partir de 5 anys.
Durada: 2 hores
Preu: activitat gratuïta
Lloc: Museu Krekovic

 

MIL DIMONIS

Els infants són els més grans admiradors d’aquests personatges infernals que tresquen per l’illa. Entre la por i la fascinació, el cert és que la passió que desperten entre els més petits és remarcable i per aquest motiu no podíem deixar de banda les activitats dirigides als infants de la casa. Apuntau bé a l’agenda!

1/05 Contacontes: “El dimoni cucarell i altres dimoniades” 18h Sessió per a petits i grans a càrrec d’una excel·lent narradora, na Caterina Contacontes. Claustre de Sant Francesc (Ajuntament de Sineu).

7/06 Contacontes: “El dimoni cucarell i altres dimoniades” 18h Sessió per a petits i grans a càrrec d’una excel·lent narradora, na Caterina Contacontes. Institució Pública Antoni Maria Alcover, Manacor.

8/07 Ludoteca endimoniada, 18h, en el marc del projecte “2016. Un any de mil dimonis” presentam el nou espai de ludoteca que acompanyà la itinerància de l’exposició “Mil dimonis. Un recorregut per la devoció dimoniera de Mallorca”.
La ludoteca comptarà amb 5 jocs dimoniers que constituiran un material didàctic per conèixer l’univers dimonier als més petits de la casa. Institució Pública Antoni Maria Alcover, Manacor.

11/07 i 14/07 Taller de màscares de dimoni, 17h, a càrrec de Paula Sevilla. Caparrot de Can Oms, Petra.

19/07 Contacontes: “El dimoni cucarell i altres dimoniades” 19.30h Sessió per a petits i grans a càrrec d’una excel·lent narradora, na Caterina Contacontes. Caparrot de Can Oms, Petra.

21/07 Contacontes: “El dimoni cucarell i altres dimoniades” 19.30h Sessió per a petits i grans a càrrec d’una excel·lent narradora, na Caterina Contacontes. Casal Pere Capellà, Algaida.

ACTIVITAT ANUL·LADA 02/09 Espectacle: “Dimoniarrus” 20h Circ, acrobàcia i fantasia en un espectacle del Circ Bover per a públic de totes les edats. A “Dimoniarrus”, coneixerem en Joan, un home de negocis que duu, ni més ni manco, que 5 anys fugint del Dimoni per no pagar-li el deute més important de la seva vida. També veurem el Dimoni, un personatge gegantí, que fa més de 5 metres, que cansat d’anar darrera del seu deutor enviarà al seu fill “Boiet”, segons ell, el més malvat i terrorífic dels seus deixebles. Esplanada de Consolació, Sant Joan.

2/09 Contacontes: “El dimoni cucarell i altres dimoniades” 18h Sessió per a petits i grans a càrrec d’una excel·lent narradora, na Caterina Contacontes. Casa de cultura, Santa Margalida.

03/12 Contacontes: “El dimoni cucarell i altres dimoniades” 11h Sessió per a petits i grans a càrrec d’una excel·lent narradora, na Caterina Contacontes. Biblioteca Municipal, Claustre de Sant Domingo, Inca.

8/01 Contacontes: “El dimoni cucarell i altres dimoniades” 17.30h Sessió per a petits i grans a càrrec d’una excel·lent narradora, na Caterina Contacontes. Baixos de na Batlessa, Artà.

12/01 Contacontes: “El dimoni cucarell i altres dimoniades” 17.30h Sessió per a petits i grans a càrrec d’una excel·lent narradora, na Caterina Contacontes. Es Rafal, Sa Pobla.