Taller de carotes endimoniades!

Aquesta setmana el projecte “2016. Un any de mil dimonis” ha visitat Petra en motiu de les festes patronals del poble, amb una sèrie d’activitats dirigides a grans i a petits.

Pel moment ja hem realitzat el taller de carotes endimoniades! en el què al llarg de dos dies una cinquantena de nins i nines acompanyats dels seus pares ha dissenyat, modelat i pintat la seva pròpia carota de dimoni. El taller anat a càrrec de Paula Sevilla, una de les dimonis més actives de Mallorca i que forma part de la colla de dimonis dels enFOCats de Son Sardina. Vos deixam un recull d’imatges dels dimonis que n’han sortit, tots ells molt semblants al dimoni que surt per la festa de Santa Pràxedes!.

Vos recordam que avui vespre a les 20.30h a la sala de plens de l’Ajuntament de Petra, l’historiador Gabriel Mayol impartirà la conferència “Els dimonis a les festes tradicionals de Mallorca. Una classificació aproximada”. Mayol farà un recorregut per la història dels diferents tipus de dimonis de festa, els dels cossiers, els de la beata, els de corregudes…

I també el dimarts 19 a les 19.30h al Caparrot de Can Oms na Catalina Contacontes ens obrirà les seves maletes plenes d’històries de dimonions, dimonis boiets i dimoniel·los! El contacontes és de franc i va dirigit per infants a partir de 4 anys.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: